Ігор Лаврешин — хлібний сомельє, пекар-ремісник, готельєр, ресторатор з 25-річним досвідом у гастрономічній індустрії! Ігор приєднується до професійної дегустаційної комісії конкурсу, яка буде ретельно оцінювати якісні характеристики кожного поданого на конкурс вироба.
🎓 Освіта, експертиза та викладацька діяльність:
- NIPfood Nazionale Italiana Pizzaioli & Panificazione, Італія.
- Richemont Masterbaker Center for Excellence in Baking & Pastry DMCC, Швейцарія.
- INBP – Institut National de la Boulangerie‑Pâtisserie, Руан (Франція): курси підвищення кваліфікації.
- Викладач Кулінарної Академії Асоціації шеф‑кухарів України.
- Шеф‑інструктор NIPfood (Італія)
- Бренд-шеф Convotherm
- 3 вищі освіти.
💼 Професійний досвід:
- 25+ років у готельно‑ресторанному бізнесі.
- 8+ років R&D у ремісничому хлібопеченні.
- Понад 800 тех. карт і рецептур, адаптованих під міні‑пекарні й виробництва різного масштабу.
- Міжнародні проєкти: консультації пекарень в Україні, ЄС і на Близькому Сході.
- Член журі Національної ресторанної премії СІЛЬ®.
- Член оргкомітету Bocuse d’Or Ukraine.
Спеціалізується на:
- Розробці авторських хлібів та ф’южн‑випічки.
- Хлібному консалтингу «під ключ».
- Експертних дегустаціях як хлібний сомельє.
🌾 Його філософія:
«Не знаючи минулого, неможливо заглянути в майбутнє» — саме цей принцип допомагає Ігорю створювати унікальні рецептури та відроджувати українські пекарські традиції.