Знайомтеся з експертом, який відкриває групу журі BAKING AWARDS, відповідальну за органолептичну оцінку, Ігорем Лаврешиним

Ігор Лаврешин — хлібний сомельє, пекар-ремісник, готельєр, ресторатор з 25-річним досвідом у гастрономічній індустрії! Ігор приєднується до професійної дегустаційної комісії конкурсу, яка буде ретельно оцінювати якісні характеристики кожного поданого на конкурс вироба.

🎓 Освіта, експертиза та викладацька діяльність:

  • NIPfood Nazionale Italiana Pizzaioli & Panificazione, Італія.
  •  Richemont Masterbaker Center for Excellence in Baking & Pastry DMCC, Швейцарія.
  • INBP – Institut National de la Boulangerie‑Pâtisserie, Руан (Франція): курси підвищення кваліфікації.
  • Викладач Кулінарної Академії Асоціації шеф‑кухарів України.
  •  Шеф‑інструктор NIPfood (Італія)
  •  Бренд-шеф Convotherm
  •  3 вищі освіти.

 💼  Професійний досвід:

  • 25+ років у готельно‑ресторанному бізнесі.
  •  8+ років R&D у ремісничому хлібопеченні.
  •  Понад 800 тех. карт і рецептур, адаптованих під міні‑пекарні й виробництва різного масштабу.
  •  Міжнародні проєкти: консультації пекарень в Україні, ЄС і на Близькому Сході.
  •  Член журі Національної ресторанної премії СІЛЬ®.
  •  Член оргкомітету Bocuse d’Or Ukraine.

 Спеціалізується на:

  • Розробці авторських хлібів та ф’южн‑випічки.
  • Хлібному консалтингу «під ключ».
  • Експертних дегустаціях як хлібний сомельє.

🌾 Його філософія:

«Не знаючи минулого, неможливо заглянути в майбутнє» — саме цей принцип допомагає Ігорю створювати унікальні рецептури та відроджувати українські пекарські традиції.